Membri

CONFERINȚA TEHNICO-ȘTIINȚIFICĂ “Managementul nămolului din stațiile de epurare” 26 Aprilie 2023

CONFERINȚA TEHNICO-ȘTIINȚIFICĂ “Managementul nămolului din stațiile de epurare” 26 Aprilie 2023

Vă invităm să participați la Conferinţă Tehnico-Stiinţifică organizată de Asociaţia Română a Apei, în parteneriat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și Universitatea Politehnica Bucureşti

Scopul Conferinţei este să favorizeze un schimb de cunoștințe conexate provocărilor şi perspectivelor industriei apei, în particular dedicate managementului nămolului rezultat din staţiile de epurare.

Manifestarea se adresează tuturor specialiştilor din domeniu începând cu mediul academic, consultanţilor, proiectanţilor şi producătorilor de echipamente, operatorilor serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare - epurare şi, nu în ultimul rând, publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale privind nămolul din staţiile de epurare.

SUBTEMELE CONFERINŢEI
1. Producerea, prelucrarea, procesarea și valorificarea nămolului: recomandări pentru bune practici privind nămolurile, în conjunctie cu protecția mediului, valorificarea nămolului și gestionarea deșeurilor aferente.
2. Studii de caz ale operatorilor de servicii de alimentare cu apă și de canalizare-epurare privind managementul nămolului generat în stațiile de epurare.
3. Echipamente și tehnologii de monitorizare și procesare a nămolului generat în stațiile de epurare.

Lucrări prezentate în cadrul conferinței

Apasati pe butonul de mai jos pentru a vizualiza lista lucrărilor prezentate la conferinta.

Materiale accesibile doar membrilor ARA autentificati

Click aici pentru a accesa lucrările conferintei