Membri

Forumul Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est” 2022

În perioada 28-30 septembrie, Asociația Română a Apei organizează Forumul Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est”. Manifestarea va avea loc la Pavilionul REDAL EXPO din municipiul Sibiu, iar invitații sunt profesioniști din domeniul apei, reprezentanți ai autorităților centrale și locale și oameni de afaceri din România și din străinătate.

Unul din punctele principale de interes îl reprezintă expoziția de specialitate ”ExpoApa”, ajunsă la a 22-a ediție, în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai noi echipamente implicate în tratarea apei potabile și a celei uzate. De asemenea, programul Forumului Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est” 2022 conține un seminar organizat de Comisia Principală Proiecte și Fonduri Nerambursabile împreună cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, precum și un workshop economic internațional organizat de Comisia Principală Dezvoltare Economie cu sprijinul Asociației Internaționale a Apei. Pe lângă aceste evenimente va avea loc tradiționalul concurs ”Instalare branșament sub presiune”, dedicat instalatorilor din cadrul companiilor de apă, care trebuie să răspundă provocării de a executa un branșament nou la o rețea de fontă ductilă aflată sub presiune.

Așa cum precizează dr. ing. Ilie Vlaicu, Preşedintele Asociației Române a Apei, ”A.R.A. promovează politicile din domeniul apei şi strategiile globale în vederea atingerii obiectivelor de dezvoltare durabilă, iar scopul Forumului Regional al Apei «Dunăre-Europa de Est» este îmbunătăţirea performanţelor şi creşterea eficienţei tehnice şi manageriale, oferind informaţii de actualitate pentru dezvoltarea sectorului apei din România şi ţările din regiune”.

  • Comunicat de presa complet in format PDF

    Descarcati