Membri

Lansare oficiala - Forumul Regional al Apei Dunare Europa de Est 2023

Nr. 108 / 19 Ianuarie 2023

Stimați parteneri și colaboratori,

Asociația Română a Apei organizează, în perioada 23-25 mai 2023 - Forumul Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est” 2023 la Pavilionul Expozițional REDAL EXPO din Municipiul Sibiu *).

Programul activităților va fi deosebit de complex, reflectând preocupările pentru introducerea progresului tehnic, facilitarea schimbului de idei și soluții aplicative între manageri, proiectanți, cercetători și operatori de servicii de alimentare cu apă și de canalizare din țară și străinătate.

Ediția de anul acesta a complexului de manifestări cuprinde următoarele evenimente:

  • Expoziţia de specialitate “ExpoApa®” - ediţia cu numărul 23;
  • Conferința Tehnico-Științifică internațională “Industria apei - provocări și perspective”;
  • Seminarul "Finanțarea infrastructurii de apă prin fonduri europene și corelarea programelor de investiții din sector" - organizat în parteneriat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE);
  • Atelierul de lucru internațional “Economie circulară” - organizat cu suportul Grupului pentru Economie și Statistică al Asociației Internaționale a Apei (IWA) și al Comisiei Principale Dezvoltare - Economie a Asociației Române a Apei (ARA), cu sprijinul Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC);
  • Concursul "Instalare branșament sub presiune";
  • Sesiuni de prezentări firme;
  • Alte evenimente de interes pentru sectorul serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare.

Avem credința că Expoziția de Specialitate “ExpoApa®” - ediţia cu numărul 23, a cărei pregatire începe cu acest Anunț va fi și pentru dumneavoastră un reper în cadrul acțiunilor de promovare a produselor, serviciilor și tehnologiilor pe care le furnizați, în vederea asigurării unei dezvoltări sustenabile a companiei dumneavoastră și a sectorului serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare din România.

Companiile participante cu stand la ediția din anul 2022 a Expoziției de Specialitate “ExpoApa®” își pot exprima intenția de a-și menține standul contractat anul trecut și pentru ediția de anul acesta a expoziției prin comunicarea acestui lucru la adresa de e-mail: expoapa@ara.ro, în termen de 15 zile de la data curentă.

Totodată, vă informăm că puteți contribui la susținerea acțiunilor, activităților, seminariilor și conferințelor științifice din cadrul Forumului Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est” 2023 prin alegerea unui pachet din Contractul de sponsorizare atașat, beneficiind în același timp de o serie de facilități corespunzătoare pachetului ales. Sponsorul va beneficia de facilităţile prevăzute de Legea nr. 32/1994 - privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, Asociația Română a Apei fiind înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale, potrivit Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală (A.N.A.F.) Nr. 819/2019.

Mai multe detalii referitoare la eveniment puteți obține vizitând site-ul Asociației Române a Apei: www.ara.ro, prin telefon, la numărul: 0730.221.195 sau folosind adresa de e-mail: expoapa@ara.ro - Persoana de contact Domnul Daniel CRAIA, coordonatorul expoziției.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la ediția de anul acesta a Forumului Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est” 2023 și a Expoziției de Specialitate “ExpoApa®” - ediţia cu numărul 23.

*) - în conformitate cu prevederile Hotărârii Nr. 2 din data de 24.11.2022 a Consiliului Director al Asociației Române a Apei, prezentată în extras.

Cu deosebită considerație,

Președinte ARA,

Dr. ing. Ilie VLAICU